Louwagie ziet in Bayat een goeie verkoper: "Nooit betrapt op dingen die niet konden"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties
Louwagie ziet in Bayat een goeie verkoper: "Nooit betrapt op dingen die niet konden"

Michel Louwagie was maandag te gast in voetbaltalkshow Extra TIme. Daarin kwam hij terug op de samenwerking met makelaar Mogi Bayat.

Mogi Bayat is sinds het uitbreken van 'Propere Handen' fel onder vuur komen te liggen. De makelaar deed ook zaken bij AA Gent en volgens Michel Louwagie, de manager van de Buffalo's, was dat een goede samenwerking.

Hij was geen huismakelaar bij ons

"Wij hebben Moghi Bayat nooit betrapt op dingen die niet konden", zei Louwagie maandagavond in voetbaltalkshow Extra Time op Canvas. "Wat hij bij anderen gedaan heeft dat weet ik niet. Bij ons zijn de zaken op een correcte manier verlopen. Hij is belangrijk geweest bij het verkopen van spelers, niet bij het aantrekken."

Louwagie prijst dus de kwaliteiten van Bayat als verkoper. "Hij is geen huismakelaar bij ons en heeft weinig spelers tot bij ons gebracht. Je hebt makelaars die voetbal heel goed kennen en goeie spelers komen aanbieden. Zoals Henrotay met Chakvetadze bij ons deed. Bovendien heb je ook makelaars die zeer goed kunnen verkopen. Zoals Bayat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties