De drie matchwinnaars van Malinwa reageren over de bepalende fases: "Mooiste match uit mijn carrière" en "Belangrijker dan bij Club Brugge"
Aernout Van Lindt Sander De Graeve
Aernout Van Lindt en Sander De Graeve vanuit Het Koning Boudewijnstadion
| 2 reacties

Michael Verrips, German Mera en Nikola Storm reageren na gewonnen bekerfinale tussen KV Mechelen en KAA Gent

De drie matchwinnaars van Malinwa reageren over de bepalende fases: "Mooiste match uit mijn carrière" en "Belangrijker dan bij Club Brugge"
Foto: © photonews

KV Mechelen heeft de Beker van België weten te veroveren na een 2-1 zege tegen KAA Gent. Daar mocht het doelman Verrips met heel veel goede reddingen voor danken, al waren natuurlijk ook de doelpuntenmakers Storm en Mera belangrijk. De drie hoofdrolspelers reageren over de bepalende fases.

"Ik ben blij dat we hem over de streep hebben getrokken. Ik besef nog niet helemaal wat we hebben gerealiseerd, dit zijn momenten die we nooit meer gaan vergeten. Ik denk dat dit de mooiste match uit mijn carrière is, dit is geniaal om mee te maken", aldus Michael Verrips na de bekerwinst.

Ik zag de steekbal op Vadis komen en in een reactie pakte ik hem nog

"Ik ben blij dat ik belangrijk kon zijn voor mijn team, het was fantastisch met al dat publiek erachter. De eerste bal meteen goed hebben, geeft natuurlijk vertrouwen voor de rest van de match. Ik weet wat ik kan, al werd het op het einde wel zwaar - zelfs voor mij. Die steekbal op Vadis? Ik zag hem aankomen en in een reactie kon ik hem nog redden."

Mijn doelpunt? Ontlading was enorm

Nikola Storm maakte de 1-1 van de hoop: "Het is top om te kunnen scoren in een bekerfinale. De ontlading was enorm. Ik had eerst het gevoel dat ik hem vol op de wreef ging pakken, maar wilde hem uiteindelijk gewoon rustig laaghouden."

"Op dat moment voelde ik dat we terug het vertrouwen kregen. Dit betekent meer dan de Beker van België bij Club Brugge, toen ik er in de finale niet bij was - al genoot ik er toen van."

Bal kwam perfect op mijn hoofd, hoefde maar te knikken

En toen moest het winning doelpunt van German Mera nog komen: "Dit is de mooiste wedstrijd uit mijn carrière. Ik ben enorm tevreden dat ik mijn steentje kon bijdragen voor KV Mechelen. Mijn doelpunt? De bal kwam perfect op mijn hoofd en ik hoefde hem maar binnen te knikken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties