Heisa rond Carrasco bereikt kookpunt: "Misschien speelt hij nooit meer voor ons"

Nils Wens
| 0 reacties
Heisa rond Carrasco bereikt kookpunt: "Misschien speelt hij nooit meer voor ons"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van Carrasco? Daar is voorlopig nog veel onzekerheid over. Hij probeert zelf een transfer naar Europa te forceren, maar dat lijkt niet te werken bij zijn werkgever Dalian Yifang.

Nu lijkt ook de trainer van de Chinese club zich tegen Carrasco te keren. In een persconferentie vertelde hij dat hij razend is door het gedrag van Carrasco. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws. "Hij speelt de volgende match niet mee en misschien speelt hij wel nooit meer voor onze club."

Choi Kang-hee, de trainer van Dalian Yifang, vindt het gedrag van Carrasco onprofessioneel. "Hij heeft voor het seizoen een paar keer laten vallen dat hij terug naar Europa wilde en ook zijn prestaties lijden eronder. Hij is onprofessioneel bezig."

Chinese cultuur

Carrasco zou nu om een certificaat vragen waar duidelijk op staat dat hij eind december weg mag. Dan eindigt de competitie in China. Toch zien ze dat in China niet direct zitten. "Zo werkt het niet in China. Ik begrijp dat de Chinese spelers hem beu beginnen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties