UEFA gaat ingrijpen in Europees kluwen Belgische clubs: "We zullen snel een beslissing nemen"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 103 reacties

De UEFA gaat duidelijkheid scheppen in wie er allemaal Europees mag spelen

UEFA gaat ingrijpen in Europees kluwen Belgische clubs: "We zullen snel een beslissing nemen"

Zoals in het eerder artikel aangegeven: er heerst onduidelijkheid wie en wanneer er Europees gespeeld moet worden. Standard, KV Mechelen, Antwerp en Gent weten niet op welke datum en of ze wel aan de slag moeten Europees. De UEFA gaat echter ingrijpen: "En dat zal niet lang op zich laten wachten."

Arm Viitorul Constanta, die weten immers nog steeds niet tegen wie ze binnen twee weken moeten spelen. Gent of Antwerp? De UEFA is echter niet van plan de zaak nog lang te laten aanslepen. Aangezien het BAS nog geen uitspraak deed over de schuldvraag van KV Mechelen en dus ook nog geen sanctie oplegde, gaat de Europese voetbalbond zelf actie ondernemen. 

“We willen geen commentaar leveren op de beslissing van het BAS in de zaak rond KV Mechelen”, liet een woordvoerder van de UEFA noteren bij Belga. “Het klopt dat de wedstrijden tegen Viitorul Constanta er snel aankomen en dus mogen jullie snel een beslissing van ons verwachten. De UEFA heeft niet de gewoonte een zaak te laten aanslepen. Of de beslissing dan vandaag zal vallen? Dat weten we nog niet.”

De kans is groot dat de UEFA ons land gewoon het Europees ticket van KV Mechelen afpakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties