Genk moet doelman uit de tribune halen voor zaterdag: situatie helemaal omgedraaid?
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 27 reacties

Haalt Felice Mazzu tegen zaterdag Nordin Jackers weer bij de wedstrijdselectie?

Genk moet doelman uit de tribune halen voor zaterdag: situatie helemaal omgedraaid?
Foto: © photonews

Danny Vukovic staat mogelijk lang aan de kant met een afgescheurde achillespees. Als dat nieuws bevestigd wordt, zit Genk toch in de rats. Vrijdag was Gaëtan Coucke (21) tweede keeper, maar hij heeft geen ervaring. Waarschijnlijk grijpen ze dus terug naar de man die op de tribune zat.

Coucke heeft nog geen ervaring op het hoogste niveau en derde doelman Maarten Vandevoordt (17) is nog piepjong. Wel heeft Genk nog altijd Nordin Jackers achter de hand, maar die werd omdat hij een transfer beoogde opzij geschoven. 

Mogelijk is de situatie nu wel veranderd, want Jackers (22) heeft wel ervaring en staat toch nog steeds te boek als groot talent. Aangezien hij nog steeds onder contract ligt bij de club zal de clubleiding wel een gesprek met hem aangaan. Of willen ze de vierde keeper uit principe niet meteen weer eerste keeper maken?

Nieuwe keeper?

Maar of dat ook een oplossing is voor de toekomst... De relatie tussen Genk en zijn jonge doelman is niet meer wat het was. Mogelijk trekken de Limburgers dus weer de transfermarkt op om een ervaren doelman te halen voor de Champions League-campagne. 

In België zijn er wel nog een aantal doelmannen die hopen op een transfer, waaronder ook nog steeds Hendrik Van Crombrugge. Die werd bij alle topclubs wel genoemd, maar tot een transfer kwam het nog steeds niet.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties