Interview De supporters van Eupen zijn bezorgd : "Na zo'n twee nederlagen is de euforie snel weg"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 8 reacties
De supporters van Eupen zijn bezorgd : "Na zo'n twee nederlagen is de euforie snel weg"
Foto: © photonews

Eupen is niet optimaal aan het nieuwe seizoen begonnen. De Panda's verloren met 1-4 van Antwerp en gingen met 6-1 onderuit in de Ghelamco Arena.

Op de transfermarkt toonde Eupen zich bijzonder actief. Ze haalden tien nieuwkomers binnen en ook de oefencampagne verliep bijzonder vlot. "We dachten dat de zomermercato bijzonder succesvol was, maar na twee stevige nederlagen zijn we toch wat voorzichtiger", zegt Albert Wintgens, voorzitter van de fanclub van Eupen. "Onze verdediging doet het voorlopig echt niet goed en we zijn nog steeds op zoek naar een spelmaker. Milicevic lijkt het niveau niet meer aan te kunnen en Lapena valt tegen."

De Panda's kregen tien doelpunten tegen in twee wedstrijden. Dat is zelfs nog slechter dan de rampzalige start van vorig seizoen toen Eupen er acht binnenkreeg in de eerste twee matchen. "Amat is er net bijgekomen en zal het defensieve hart moeten vormen met Menno Koch. Blondelle komt stilaan op leeftijd en zal op de bank terechtkomen. Ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat Rocky Bushiri hier niet meer is, hij was de toekomst van onze club", aldus de supporter.

Komende zaterdag staat er tegen Waasland-Beveren meteen een belangrijk duel op het programma: "We hebben eigenlijk geen andere keuze dan de drie punten pakken. Er was euforie voor het seizoensbegin, maar die is er inmiddels niet meer. Tegen AA Gent was het allemaal echt veel te weinig", concludeert voorzitter Wintgens. 

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties