De Camargo ziet potentieel in nieuwe combinatie voorin bij KV Mechelen: "Denk wel dat we complementair zijn"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 5 reacties

De Camargo denkt dat hij en Togui goed spitsenduo kunnen vormen

De Camargo ziet potentieel in nieuwe combinatie voorin bij KV Mechelen: "Denk wel dat we complementair zijn"
Foto: © photonews

Wouter Vrancken waagde het er dan toch eens op en zal het zich niet beklaagd hebben: zowel Igor de Camargo en William Togui hebben vorig weekend hun doelpuntje meegepikt tegen Cercle Brugge. Ze stonden samen aan de aftrap en dat overkomt hen niet al te vaak.

Toen de machine vorig seizoen begon te draaien, was het Togui die het aanvalsduo vormde met Engvall. Nadat de Ivoriaan uitviel, begon de Camargo aan een sterke periode en bleef de voormalig Rode Duivel staan. Wegens een betere voorbereiding en zijn veelvuldige werkkracht kreeg Togui begin dit seizoen dan weer de voorkeur.

Zelfs wanneer de opportuniteit er was - zoals op Anderlecht -, leek Vrancken niet geneigd om hen samen aan de aftrap te brengen. Daar koos de Mechelse coach voor de combinatie Togui - Vanzeir. Die laatste werd gewisseld toen Thoelen rood kreeg en Togui maakte voor het uur dan weer plaats voor De Camargo. Tegen Cercle opteerde Vrancken dan toch voor zowel De Camargo als Togui.

"Dat is nog maar heel weinig gebeurd. Vroeger speelde Engvall ook telkens mee vooraan. Het liep wel goed. William is iemand die goed de bal kan bijhouden", geeft De Camargo zijn nieuwe spitsbroeder een complimentje. "Hij is krachtig, heel sterk. Ondanks dat we nog niet veel hebben samengespeeld hebben, denk ik wel dat we complimentair zijn."

Gewoon een keuze

Het is volgens de Braziliaanse Belg ook niet zo dat de trainer hen niet goed samen vind passen. "Hij maakte in het verleden gewoon een keuze." Het was voorbije zaterdag dus ook meteen de eerste basisplaats dit seizoen voor De Camargo. "Ik ben hier om te spelen. Ik ben niet naar hier gekomen om op de bank te blijven. Iedere dag ga ik vechten om er bij te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties