De week van Luciano D'Onofrio? 'Een verdediger, een middenvelder en twee aanvallers staan nog op de lijst'
Arjen T'Sjoen
| 93 reacties

Antwerp wil zich tijdens de laatste week van de mercato nog stevig versterken

De week van Luciano D'Onofrio? 'Een verdediger, een middenvelder en twee aanvallers staan nog op de lijst'

De transfermercato loopt zo stilaan op zijn einde, maar voor veel clubs is dat het moment om nog een stevige slag te slaan. Antwerp wil nog enkele dossiers afronden.

Volgens Gazet van Antwerpen gaat Royal Antwerp FC deze week op zoek naar nog vier versterkingen. Er moet nog een linksvoetige centrale verdediger, een centrale middenvelder, een flankaanvaller en een diepe spits bijkomen.

Het halen van de poulefases zou kunnen helpen aangezien Antwerp dan 3 miljoen euro aan startgeld zal verdienen. De eerste twee namen zijn die van Vukotic (Waasland-Beveren) en Boya (Moeskroen). Ze willen allebei graag naar Antwerp komen.

Edmilson, Defour? 

Paul Gheysens hoopt om in navolging van namen als Kompany, Chadli, Mignolet, Hagi,... zelf ook een grote naam te verwelkomen. Edmilson en Defour bleken tot op dit moment onhaalbaar, maar hebben wel een goede band met Luciano D'Onofrio.

Verder kan het dat Geoffry Hairemans nog vertrekt. Didier Lamkel Zé heeft opnieuw een basisplaats te pakken en met de komst van Miyoshi en een extra winger ziet Hairemans zijn speelkansen dalen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties