Genk-iconen blikken terug naar vorige CL-campagne: "Een donderspeech zoals ik er nog nooit eentje gehoord heb"
Redactie
| 5 reacties

Genk-iconen blikken terug naar vorige CL-campagne

Genk-iconen blikken terug naar vorige CL-campagne: "Een donderspeech zoals ik er nog nooit eentje gehoord heb"
Foto: © photonews

De laatste keer dat Genk Champions League speelde was onder het duo Sef Vergoossen- Pierre Denier. Die twee hebben aan die campagne eens wat herinneringen opgehaald.

Volgende week is het zover en is er weer Genks Champions League-voetbal te zien. Vergoossen en Denier hebben wel nog herinneringen aan de vorige campagne. De match in Rome tegen AS bijvoorbeeld. Daar zagen ze Godfried Danneels de mis opdragen in de Sint-Pietersbasiliek. 

Tijdens de match miste Moumou Dagano de kans op de 0-1. "Ik kreeg tijdens de rust altijd de opdracht van Sef om een keertje op het veld te gaan kijken of er iemand aan een doorgedreven opwarming bezig was. Zo konden we anticiperen op een wissel", vertelt Denier in HBvL.

"Tijdens mijn wandeling door de eindeloze gang naar het veld passeerde ik de kleedkamer van de thuisploeg. Daar was coach Fabio Capello aan een donderspeech bezig, zoals ik er nog nooit eentje gehoord had. Ik verstond er niks van, maar ik denk dat er vooral veel scheldwoorden tussenzaten. In elk geval was het iets totaal anders dan Godfried Danneels 's middags had verteld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties