Dennis heeft zijn torinstinct gevonden: "Na Galatasaray scholden ze me uit"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Bonaventure Dennis heeft eindelijk de goal gevonden

Dennis heeft zijn torinstinct gevonden: "Na Galatasaray scholden ze me uit"
Foto: © photonews

Je mag hem stilaan 'Dennis the Menace' gaan noemen. Sinds Bonaventure Dennis in de spits staat bij Club Brugge volgen de doelpunten ook. Zondag tegen AA Gent, dinsdag twee in Bernabeu.

Dennis zit in een goeie periode. "Tegen Galatasaray miste ik veel en dat spookte wel door mijn hoofd”, zegt Dennis in HNB. "Ik kreeg via sociale media veel berichten waarin ik verrot werd gescholden. Gokken is big business en ik denk dat veel mensen hadden gewed op winst voor ons. Ik was heel droevig, maar ik dacht aan ­andere spelers die zoiets doormaakten. Gareth Bale, Ronaldo, Messi, Benzema: iedereen maakt dat mee."

De Nigeriaan zet de ene goeie prestatie na de andere neer. "Tegen Anderlecht was ik mentaal eigenlijk nog niet klaar, omdat ik nog steeds down was. Maar ik kreeg goede raad, trainde ­extra op afwerking, zat meer in de fitness, verzette mijn gedachten met muziek. En kijk. Na mijn goals in Madrid kreeg ik weer ongelooflijk veel berichten. Goeie én slechte. Ik vierde als Ronaldo en daar waren die fans van Real niet blij om. Zij haatten die foto. Ik heb hem daarom van mijn account gewist."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties