Storck, Rednic of toch maar Emilio Ferrera? Cercle Brugge schetst het profiel van de nieuwe trainer

Clint Vens
| 9 reacties
Storck, Rednic of toch maar Emilio Ferrera? Cercle Brugge schetst het profiel van de nieuwe trainer

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Na het ontslag van Fabien Mercadal is Cercle Brugge nog steeds op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Bernd Storck zou daarbij in polepositie liggen om de Vereniging uit het degradatiemoeras te trekken, en dat is niet toevallig.

Volgens bestuurslid Vincent Goemaere is Cercle immers op zoek naar een strenge hand: "Wij willen 100 procent inzet zien op training", zegt Goemaere in Krant van West-Vlaanderen

De pees erop

"Pas dan kun je evenveel inzet tonen in de match en de nodige resultaten behalen. De nieuwe trainer zal er voor moeten zorgen dat er steeds opnieuw een maximale inzet is."

"Hij moet er de pees opleggen. Te laat komen of iets vergeten, kan niet. De spelers moeten veel strikter zijn, op en naast het veld op en top professioneel. "

"De keuze van een trainer laten we over aan het operationeel management, dat samen met een gespecialiseerd team de juiste kandidaten selecteert. Het is belangrijk dat we finaal de juiste keuze maken, iets wat uiteraard gebeurt binnen een vooropgesteld budget en onder wel gemaakte afspraken en criteria."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties