Standard tankt vertrouwen in oefenduel met STVV, ex-Bruggeling tekent voor dubbelklapper, maar valt geblesseerd uit
Clint Vens
| 3 reacties

Standard zette in een oefenwedstrijd eenvoudig STVV opzij

Standard tankt vertrouwen in oefenduel met STVV, ex-Bruggeling tekent voor dubbelklapper, maar valt geblesseerd uit
Foto: © photonews

Standard ging de interlandbreak in met een 2-2 gelijkspel op Antwerp, terwijl de Rouches nog twee doelpunten in het krijt stonden aan de rust. Een opsteker voor de troepen van Preud'homme, die het na de break opnemen tegen KRC Genk.

Om de goeie flow niet te laten verloren gaan en ook de spelers die afgelopen weken minder aan bod kwamen wat meer speelgelegenheid te gunnen, laste Standard een oefenwedstrijd in tegen STVV. 

De Rouches, die optraden met een veredeld B-elftal, haalden het met duidelijke 3-0 cijfers van de Limburgers. Anthony Limbombe was de grote man bij de Luikenaars. Hij tekende voor twee doelpunten.

Het zal de winger deugd doen, Limbombe speelt vooralsnog een bijrol in de aanvalsmachine van Preud'homme. Joachim Carcela, neef van Mehdi, zette na de koffie de kroon op het werk met een fraaie afstandsschot.

UPDATE: Pech voor Limbombe, kort na zijn twee goals moest de winger naar de kant. Volgens La Dernière Heure heeft de ex-Rouche veel pijn aan zijn enkel. Het wordt afwachten hoe lang Limbombe buiten strijd is.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties