Voorzitter van KV Oostende roept na povere 5 op 27 op om niet te panikeren

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties
Voorzitter van KV Oostende roept na povere 5 op 27 op om niet te panikeren

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Oostende moet na een povere 5 op 27 stilaan naar onder in het klassement kijken in plaats van naar boven. Gelukkig voor de kustploeg werd er met twee overwinningen aan de competitie begonnen.

Dat brengt het puntentotaal van de kustploeg op elf punten na elf matchen. Alleen Eupen, Waasland-Beveren en Cercle Brugge doen het minder goed. Na een goed begin aan de competitie, maar een magere puntenoogst in de laatste weken roept voorzitter Frank Dierckens op om niet te panikeren.

Zelfvertwouwen opkrikken

"Op de tweede helft tegen Standard na, zijn we nooit weggespeeld en pakten we verdiend punten tegen Anderlecht en Antwerp. Ook tegen landskampioen KRC Genk zat puntengewin er zeker in", was Dierckens tevreden over het geleverde spel van zijn ploeg. Maar dan volgden er twee nederlagen tegen Eupen en Waasland-Beveren.

"Ik heb een constructief gesprek gehad met de trainersstaf en de neuzen staan in dezelfde richting. Het komt er nu op aan om hard te werken en vooral om het zelfvertrouwen bij de spelers weer op te vijzelen. Al het goede van die eerste negen speeldagen kan toch niet opeens weg zijn", vroeg Dierckens zich nog af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties