Genk-aanvaller over de vooroordelen: "Het stoort me niet dat mensen me in een vakje stoppen"

Redactie
| 1 reacties
Genk-aanvaller over de vooroordelen: "Het stoort me niet dat mensen me in een vakje stoppen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een lichtpunt bij Genk was woensdag zeker en vast Paul Onuachu. Die maakte het de beste verdediger van de wereld, Virgil van Dijk, bijzonder lastig. Niet alleen met zijn duelkracht, maar ook met zijn techniek. Iets wat je niet direct verwacht van een dubbele meter.

Niet dat Onuachu echt bezig is met die vooroordelen. “Ik ben altijd vrij groot geweest maar mijn échte groeischeut heb ik pas na mijn achttiende gekregen, toen ik al in Europa voetbalde. Ik werd dus niet alleen omwille van mijn gestalte ontdekt, maar was van jongs af technisch onderlegd", vertelt hij in HBvL.

“Het stoort me niet dat mensen me in een bepaald vakje willen stoppen. Ik ben gewoon blij met de kwaliteiten, die ik heb. En ik wil me steeds verder ontwikkelen, daarom wilde ik al langer de stap naar KRC Genk zetten. In deze club hebben al meer spelers zich in de kijker gespeeld."

Niet bezig met Premier League

Een transfer zit echter ook nog niet in zijn hoofd. "Ik speelde niet tegen Liverpool met het idee in mijn achterhoofd dat ik me moest tonen aan de Engelse ploegen. Natuurlijk is de Premier League een droom, maar nog niet op dit moment. Ik mag geen stappen overslaan. Eerst hier constant presteren en me manifesteren, daarna is er nog tijd genoeg voor een eventuele volgende stap.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties