📷 Standardfans houden woord en hebben enkele gewaagde spandoeken klaar voor KV Mechelen: "Vuile handen tonen?"

Redactie
| 119 reacties
📷 Standardfans houden woord en hebben enkele gewaagde spandoeken klaar voor KV Mechelen: "Vuile handen tonen?"

Voor en tijdens Standard-KV Mechelen hielden de supporters van Standard enkele protestacties tegen KV Mechelen. Er waren een paar spandoeken die uit het oog sprongen.

De Ultras Inferno, de harde kern van Standard, riep op Facebook op om voor de wedstrijd tegen KV Mechelen de Maneblussers te ontvangen met een striemend fluitconcert; wat ook gebeurde. Ondertussen ontrolden de Ultras Inferno en Publik Hysterik Kaos nog enkele spandoeken met enkele duidelijke boodschappen. 

Omtrent de affaire Propere Handen hadden de supporters van de Rouches ook een boodschap klaar voor de Belgische voetbalbond: "Voetbalbond maffia" en "KBVB-KVM: gefluit en gejoel, dat is alles wat jullie verdienen".

Ook na de wedstrijd van KV Mechelen tegen Charleroi, kwam Malinwa in opspraak. Een fan van de Kakkers deed naar Marco Ilaimaharitra een nazigroet. Ook dat bleef voor Standard niet onbesproken. "Malinwa: opgestoken armen om jullie vuile handen te tonen?" en "apengeluiden en opgestoken armen toegelaten, rookpluimen worden beboet. De prioriteiten van de bond". Op het spandoek met "racisme en corruptie: in Mechelen laten ze niets aan de verwachting over!" stonden opvallend de letters N, V en A in het geel gekleurd. Waarschijnlijk een verwijzijng naar de N-VA. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties