Gek of geniaal, maar Lamkel Zé komt in geheel eigen stijl met reactie na gele kaart: "De fans van Club Brugge hadden ons ook geplaagd"
Redactie
| 34 reacties

Didier Lamkel Zé komt terug op gele kaart in Antwerp FC - Club Brugge

Gek of geniaal, maar Lamkel Zé komt in geheel eigen stijl met reactie na gele kaart: "De fans van Club Brugge hadden ons ook geplaagd"
Foto: © photonews

Didier Lamkel Zé pakte afgelopen zondag opnieuw een domme gele kaart. De Antwerpse cultheld ging een doelpunt vieren voor de Brugse fans. Nu komt hij zelf met een reactie. In geheel eigen stijl.

Didier Lamkel Zé pakte afgelopen zondag ineens zijn vijfde gele karton - en er zat geen enkele fout tussen - en moet de volgende speeldag geschorst toekijken hoe de Great Old het opneemt tegen KAA Gent. 

Moeten we nog iets zeggen over de reactie van Laszlo Bölöni? De coach van Antwerp FC was allesbehalve blij met de nieuwe frats van de Congolees. Lamkel Ze bleef - hier komt ie - echter kalm en komt met zijn eigen reactie op de proppen. 

"De fans van Club Brugge hadden ons ook geplaagd toen ze scoorden", grijnst de flankaanvaller in Het Laatste Nieuws. "Ik wou dus iets terugdoen. Ik vind niet dat ik iets buitensporigs deed. Zo'n dingen moeten kunnen."

Schorsing? Dat is misschien niet zo slecht

Didier Lamkel Zé

Lamkel Zé laat het niet aan zijn hart komen dat hij een wedstrijd op de strafbank moet. "Dat is misschien niet zo slecht. Ik heb twee interlands met Congo en kom pas laat terug. Misschien is het nodig om een beetje uit te blazen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties