OFFICIEEL: Genk neemt afscheid van coach Mazzu, ook drie anderen moeten opkrassen
Simon Wauters
Simon Wauters
| 74 reacties

Felice Mazzu is niet langer trainer van Racing Genk

OFFICIEEL: Genk neemt afscheid van coach Mazzu, ook drie anderen moeten opkrassen

Felice Mazzu is niet langer trainer van KRC Genk. Dat laten de Limburgers weten via de clubsite.

Het lot van  Mazzu hing al langer aan een zijden draadje. De thuisnederlaag van zondag tegen AA Gent was er te veel aan. Daarnaast heeft Genk ook de samenwerking met assistenten Tom Van Imschoot, Denis Dessaer en Sandro Salamone beëindigd.  “De voorbije weken was de trend hoe langer hoe meer negatief, en de clubleiding heeft niet meer het gevoel dat de huidige technische staf nog voor een ommekeer kan zorgen”, staat te lezen op de site.

“De club beseft dat de ploeg na de landstitel opnieuw in opbouw is, maar het verschil tussen de intrinsieke kwaliteit van de spelersgroep en de prestaties is te groot.”

“KRC Genk heeft respect voor het werk van Felice Mazzu, die zich op elk ogenblik een gentleman en een warme persoonlijkheid heeft getoond. De club bedankt hem en zijn assistenten voor hun toewijding en wenst hen veel succes in de toekomst.”

Voorlopig neemt Domenico Olivieri over. Hij wordt bijgestaan door beloftentrainer Kevin Van Dessel. Genk gaat tijdens de interlandbreak op zoek naar een nieuwe T1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties