Operatie 'Redding KVO': nieuwe hoofdsponsor in de pijplijn en ook akkoord met Coucke
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 18 reacties

KVO-voorzitter Frank Dierckens ziet de financiële toekomst opklaren

Operatie 'Redding KVO': nieuwe hoofdsponsor in de pijplijn en ook akkoord met Coucke

KV Oostende zit zowel sportief als financieel in zwaar vaarwater. Voor dat laatste worden er oplossingen gezocht. Voor dat eerste wordt het afwachten of ze dit seizoen het hoofd boven water kunnen houden.

KVO heeft nog twee ploegen achter zich, maar het spelniveau is niet van die aard dat het positief kan ingezien worden. Oostende is een degradatiekandidaat, maar het bestuur heeft nog andere kopzorgen: de financiële situatie. Voorzitter Frank Dierckens zoekt een nieuwe hoofdsponsor en daarbij duikt de naam van vastgoedgroep Degroote op. Volgens Het Nieuwsblad kan de bouwer van luxe-appartementen een financiële injectie geven.

Daarnaast wordt er ook onderhandeld met Marc Coucke over de tribune, die jaarlijks 1,2 miljoen euro kost. KVO wil die nu zelf kopen aan een lager bedrag en met een afbetalingsplan in kleinere schijven. “Op enkele punten en komma’s na is de deal rond met ons, Coucke en de stad Oostende”, aldus Dierckens. “Er is nog niets getekend, maar ik twijfel er niet aan dat we straks onze licentie halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties