Johan Boskamp had een andere keuze gemaakt: "Ik was voor Marc Brys gegaan als nieuwe T1"

Arjen T'Sjoen
| 0 reacties
Johan Boskamp had een andere keuze gemaakt: "Ik was voor Marc Brys gegaan als nieuwe T1"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week besloot landskampioen Racing Genk om de ontslagen Felice Mazzu te vervangen door de Duitse coach Hannes Wolf. Er waren ook andere opties zoals Besnik Hasi, Bernd Storck, Marc Brys en Wouter Vrancken in beeld.

In Het Belang van Limburg reageerde de Nederlander Johan Boskamp op de aanstelling van Hannes Wolf: "Ik ken hem niet en ik kan er dus ook niet veel over vertellen. Het vertrek van Felice Mazzu verbaasde niemand. Hij kwam deze zomer met heel veel tamtam binnen, maar van die steun bleef al snel weinig over. Nu is Wolf de droomkandidaat volgens de Condé en co. voetbal is en blijft herhaling."

Boskamp was zelf voor een andere coach gegaan: "Bij Hamburg heeft Wolf het niet gered, maar dat is geen makkelijke club. Ik heb op dit moment vooral de indruk dat hij is aangenomen omdat hij nog met Klopp heeft gewerkt. Mocht ik kiezen dan was ik voor Marc Brys gegaan. Volgens mij was hij de ideale kandidaat voor Racing Genk. Hij maakte bij STVV alles al mee, maar altijd bleef hij de rust zelve."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties