🎥 Raman trapt Schalke 04 voorbij Boyata in Duitse Beker na heerlijke counter in tweede verlenging

Simon Wauters

Schalke 04 heeft zich dinsdagavond na een straffe remonte geplaatst voor de kwartfinale van de Duitse Beker. Die Königsblauen keken een kwartier voor tijd nog tegen een dubbele achterstand op, maar haalden het na verlengingen.

Bij Hertha stonden Rode Duivel Dedryck Boyata en toptransfer  Krzysztof Piatek in de basis. Die laatste maakte er vijf minuten voor de rust 0-2 van. Een score die lang op het bord zou blijven staan.

Met doelpunten in minuut 76 en 82 dwong de thuisploeg toch verlengingen af. Daarin trapte Raman na een magistrale counter de 3-2 tegen de netten. Wat een comeback!