Vanhaezebrouck neemt het op voor Brugse recordtransfer na komst Krmecnik: "Die gast heeft nochtans een heel groot potentieel"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 13 reacties

Hein Vanhaezebrouck gelooft nog rotsvast in de kwaliteiten van David Okereke

Vanhaezebrouck neemt het op voor Brugse recordtransfer na komst Krmecnik: "Die gast heeft nochtans een heel groot potentieel"
Foto: © photonews

Club Brugge haalde afgelopen wintermercato Michael Krmencik binnen als hun nieuwe aanvalsleider. Zo wordt de concurrentie in het offensieve compartiment stilaan moordend bij blauw-zwart. Analist Hein Vanhaezebrouck hoopt niet dat dit betekent dat het de kansen fnuikt van David Okereke.

De Nigeriaan is nog steeds de recordtransfer van de Bruggelingen, maar maakt die faam vooralsnog niet waar. Vanhaezebrouck schrijft de man van acht miljoen echter nog niet af: "Ik vind Okereke nog steeds een grote aanwinst", verklaart hij in De Zondag

Fikse concurrentie

"Nu zit iedereen er meteen op. Vooral de analisten, maar ook de trainer: na een paar matchen waarin hij niet scoorde, vloog Okereke al naar de bank. Want er zijn alternatieven: Tau, Schrijvers, De Ketelaere...

"Die gast heeft nochtans een heel groot potentieel. Alleen al maar voor zijn fantastische loopacties: als Vanaken hem dan vindt, komt hij vier, vijf keer alleen voor de doelman. Hij moet dan wel meer killer zijn, maar laat ons alstublieft niet twijfelen aan Okereke. Hij mag echt niet dalen in de hiërarchie. Je kan hem gerust afwisselen met Krmencik, een ander type, type-Depoitre."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties