Gent lijkt eindelijk te krijgen wat het wil: 'Bod uit Premier League gaat Lille overvleugelen'
Redactie
| 27 reacties

Leeds United bereidt een bod voor op Jonathan David van KAA Gent

Gent lijkt eindelijk te krijgen wat het wil: 'Bod uit Premier League gaat Lille overvleugelen'
Foto: © photonews

Lille OSC bereidt een nieuw bod voor op Jonathan David. De kans lijkt echter steeds kleiner te worden dat de Noord-Fransen ook met de Canadees aan de haal gaan. Er is namelijk een telegram uit de Premier League onderweg.

We lieten gisteren al weten dat Lille OSC maar beter een sluitend bod doet op Jonathan David. KAA Gent kon allesbehalve lachen met de eerdere fratsen van les Dogues. Dat kan je HIER nog eens nalezen. 

Ivan De Witte en Michel Louwagie doen dan ook liever geen zaken met de Noord-Fransen. Bovendien is er een nieuw bod op komst. De interesse van Leeds United was al gekend, maar de Engelse promovendus bereidt een formeel bod voor.

Bovendien moet Leeds United niet op een miljoentje meer of minder kijken. Door de titel zijn the Peacocks niet alleen verzekerd van een promotiebonus, maar ook de televisiegelden van de Premier League kunnen worden bijgeschreven op de rekening. 

Akkoord sowieso niet voor morgen

Een akkoord moeten we voor eind augustus echter niet verwachten. De Buffalo’s hebben tijd en willen eventuele latere aanbiedingen de kans geven. Bovendien wil Gent dat de Canadese aanvaller eerst de voorrondes van de Champions League afwerkt in de Ghelamco Arena.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties