Percy Tau en Anderlecht wel de ideale match? "We zijn voor elkaar gemaakt"

Jens Nimmegeers
| 24 reacties
Percy Tau en Anderlecht wel de ideale match? "We zijn voor elkaar gemaakt"
Foto: © photonews

Bij Club Brugge liet Percy Tau al zien over goede voeten te beschikken, maar een onbetwiste basisspeler werd hij er uiteindelijk niet. Kan de 26-jarige Zuid-Afrikaan bij Anderlecht wel swingen?

Tau wordt door Brighton een jaartje verhuurd aan Anderlecht. De Zuid-Afrikaan denkt alvast dat Anderlecht een betere match is voor hem.

"Ik maak deel uit van een elftal dat altijd wil voetballen en aanvallen. Dat is me op het lijf geschreven. RSC Anderlecht past bij mijn voetbalstijl. We zijn voor elkaar gemaakt. Ik zal er alles aan doen om mijn steentje bij te dragen en de club terug te loodsen naar waar het thuishoort: de top van het Belgisch voetbal te loodsen", zegt de aanvaller op de website van Anderlecht.

Ook Peter Verbeke denkt dat Tau en Anderlecht een goede match zullen zijn. "Percy is een speler die de hoofdstad en de competitie reeds kent. Hij is een creatieve, technisch sterke, snelle en wendbare speler en kan op verschillende aanvallende posities uit de voeten." 

"Daarnaast heeft hij reeds aangetoond efficiënt en beslissend te kunnen zijn. We moeten hem door een gebrek aan voorbereiding nog even tijd geven om belangrijk te zijn voor ons, maar we zijn natuurlijk blij met zijn toegevoegde waarde voor onze kern."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties