Van Eetvelt en Verbeke geven uitleg bij het aanstellen van Vincent Kompany als hoofdtrainer van Anderlecht

Clint Vens
| 66 reacties
Van Eetvelt en Verbeke geven uitleg bij het aanstellen van Vincent Kompany als hoofdtrainer van Anderlecht

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is bij uitstek de grootste beslissing die Karel Van Eetvelt sinds zijn intrede bij Anderlecht als CEO al heeft moeten nemen. Kompany wordt per direct gepromoveerd tot hoofdtrainer bij paars-wit.

Al is het ook vooral de beslissing van Kompany zelf, die natuurlijk een zeer grote macht heeft binnen Anderlecht. Die staat nu ook officieel op papier. Van Eetvelt toont zich in een reactie op het digitaal huis van de club alvast enthousiast. 

“Dit was zoals iedereen wist vanaf het begin ons plan. Het moment komt misschien wat sneller dan verwacht, maar dat Vincent zich voor 4 seizoenen verbindt aan de club als coach is fantastisch nieuws voor de club, de supporters en onze spelers", klinkt het.

Ook sportief directeur Verbeke komt met een reactie: “Ik wil Franky bedanken voor alles wat hij voor het team gedaan heeft. Samenwerken met hem en Vincent was een absoluut plezier. De visie blijft dezelfde: modern en technisch verzorgd voetbal brengen. Daar blijven we op inzetten, van de jeugd tot de A-ploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties