BREAKING: Genk ontslaat Hannes Wolf

Jens Nimmegeers
| 110 reacties
BREAKING: Genk ontslaat Hannes Wolf

Racing Genk gaat niet langer door met Hannes Wolf. Dat heeft de club vanmiddag bekendgemaakt.

Racing Genk is de derde club die hun trainer al vroeg in het seizoen op straat zet en Hannes Wolf is al de vierde trainer die ontslagen wordt dit seizoen. Vercauteren, Thorup en Bölöni gingen hem al voor. Wolf betaalt het gelag voor de tegenvallende resultaten.

De kampioen van 2019 begon met slechts één overwinning in vijf wedstrijden. Enkel de openingswedstrijd tegen Zulte Waregem werd gewonnen. Nadien volgden twee gelijke spelen en twee verliespartijen. Dat was voldoende voor het Genk-bestuur om over te gaan tot ontslag. Ook assistent-coach Miguel Moreira kan zijn boeltje pakken.

"KRC Genk zal de tijd nemen om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer die van onze ploeg weer een herkenbaar en strijdbaar geheel kan maken. De club dankt Hannes Wolf en Miguel Moreira voor hun inzet en passie gedurende de voorbije tien maanden en wenst hen alle succes in de toekomst. Voorlopig neemt Domenico Olivieri de taak van hoofdtrainer over, bijgestaan door Michel Ribeiro", kondigt de club aan op de website.

Wolf was coach bij Genk sinds 19 november 2019. Hij nam toen over van Felice Mazzu, die ook al onstlagen werd na een teleurstellende start. Wolf kende een wisselvallig parcours. Hij eindigde vorig seizoen 7e met Genk en kon met Genk weinig indruk maken in de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties