De moeilijke zoektocht naar een nieuwe coach: Vercauteren is niet de eerste coach die geen trek heeft in avontuur bij KRC Genk
Redactie
| 9 reacties

Ook Wouter Vrancken stuurde KRC Genk wandelen

De moeilijke zoektocht naar een nieuwe coach: Vercauteren is niet de eerste coach die geen trek heeft in avontuur bij KRC Genk
Foto: © photonews

KRC Genk is nog steeds op zoek naar een nieuwe coach. Frank Vercauteren heeft de Limburgers inmiddels laten weten dat hij niet zal ingaan op het voorstel. De voormalige coach van RSC Anderlecht is overigens niet de enige die heeft geweigerd.

De Smurfen richten alle pijlen op Jess Thorup, maar volgens onze informatie is Frank Vercauteren niet de eerste coach die een aanbieding van KRC Genk geweigerd geweest. 

Al is een aanbieding misschien iets te veel gezegd. Vlak na het ontslag van Hannes Wolf gingen de blauwhemden opnieuw aankloppen bij Wouter Vrancken. Het was echter meteen duidelijk dat de coach van KV Mechelen geen optie zou zijn. 

Al voor de tweede keer...

Genk kwam vorig seizoen - toen Felice Mazzu op straat werd gezet - ook al uit bij Vrancken. De oefenmeester koos ook toen voor het project van Malinwa en tekende enkele dagen later een nieuw contract Achter De Kazerne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties