Cercle Brugge stelt nieuw trainersduo voor: "We gaan niet meer over Kortrijk praten"

Cercle Brugge stelt nieuw trainersduo voor: "We gaan niet meer over Kortrijk praten"

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge heeft vanmiddag Yves Vanderhaeghe en Thomas Buffel voorgesteld. Zij moeten Cercle Brugge in de Jupiler Pro League houden.

Voor Yves Vanderhaeghe is en blijft Cercle Brugge iets speciaals. “Het was een gevoel van jeugdsentiment toen ik vanmorgen de parking op reed”, steekt de trainer. “Het objectief moet zijn om spelers uit eigen jeugd te doen doorgroeien naar het eerste elftal en misschien uiteindelijk wel naar het grote Monaco. De kwaliteit is zeker aanwezig. We gaan proberen dat nu om te draaien. We gaan de kern overlopen en zien op wie we kunnen rekenen. Daar zijn gisteren al heel wat namen bijgekomen.”

Over de bekerpartij was Vanderhaeghe alvast vol lof. “Chapeau wat ze gisteren getoond hebben. De connecties tussen de spelers waren er al, het was verdiend. De sfeer zat vanmorgen al goed. Wie nu negatief is, die gaat eruit.”

Over Kortrijk wou hij het niet meer hebben. “Ik heb niet meer gedacht aan wat er bij Kortrijk allemaal gebeurd is, en we gaan er niet meer over praten”, aldus Vanderhaeghe. “Er zijn op twee dagen tijd heel wat dingen gebeurd. De lijn is zondagavond al getrokken. Natuurlijk was het hectisch als je al van maandagochtend telefoons krijgt om een nieuw verhaal te beginnen, maar daar moet je mee om kunnen. Er is maar één ding dat telt nu, en dat is de wedstrijd van zaterdag.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties