Nieuwe spits is eindelijk op komst, maar... 'Anderlecht polste zonder succes naar deze vijf bekende namen'
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 60 reacties

RSC Anderlecht sprak met vijf aanvallers en lijkt eindelijk prijs te hebben

Nieuwe spits is eindelijk op komst, maar... 'Anderlecht polste zonder succes naar deze vijf bekende namen'
Foto: © photonews

De zoektocht van RSC Anderlecht naar een nieuwe spits liep de voorbije weken langs enkele bekende gezichten. De Belgische recordkampioen richtte de pijlen op maar liefst vijf verschillende spitsen, maar telkens kwam er een kink in de kabel.

Dieumerci Mbokani, Michael Frey, Gianni Bruno, Thomas Henry en Yohan Boli. Het zijn de namen van de vijf aanvallers die RSC Anderlecht de voorbije weken heeft gepolst. Dat weet La Dernière Heure

Frey en Bruno kozen met respectievelijk Antwerp FC en KAA Gent al voor een nieuwe werkgever, terwijl Dieumerci Mbokani niet het profiel heeft waarnaar Vincent Kompany naar op zoek is. 

Thomas Henry
© photonews

Henry en Boli liggen momenteel onder contract bij respectievelijk OH Leuven en Al-Rayyan. De eerste gesprekken over een eventuele transfer verliepen al heel moeizaam, dus ook die pistes kunnen zo goed als zeker afgesloten worden.

Eindelijk witte rook?

De voorbije dagen is het dossier rond Joshua Zirkzee in een stroomversnelling gekomen. Anderlecht gaat de Nederlandse aanvaller huren van Bayern München. Volgens de laatste berichten zal dat mét aankoopoptie zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties