Union oefende vannamiddag tegen Deinze

Jelle Ruts
| 4 reacties

Union heeft haar start in de Pro League niet gemist. Met een overwinning op Anderlecht en een nipte nederlaag tegen Club Brugge verbazen de spelers van Mazzu iedereen. Vandaag oefenden de spelers die nog niet in actie kwamen tegen Deinze.

Felice Mazzu liet Union een oefenwedstrijd afwerken tegen Deinze. Dat deed hij met de spelers die dit seizoen nog niet in actie kwamen om hen zo ook wat matchritme te gunnen. Onder andere Pirard, Nieuwkoop, Marcq en Avenatti stonden aan de aftrap.

De eerste helft eindigde zoals hij begonnen was, met een brilscore. Na de rust trapte Marcel Lewis, de man die werd weggeplukt bij de jeugd van Chelsea, er 0-1 van voor Union. Twintig minuten voor affluiten maakte Youssef Challouk nog gelijk. De wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel.