Peter Vandenbempt zag één man indruk maken afgelopen weekend: "Als hij deze lijn kan doortrekken wordt het sensationeel"

Peter Vandenbempt zag één man indruk maken afgelopen weekend: "Als hij deze lijn kan doortrekken wordt het sensationeel"
Foto: © photonews

Peter Vandenbempt keek ook dit weekend opnieuw naar heel wat wedstrijden uit de vaderlandse competitie. En daarbij raakte hij ook onder de indruk.

De zege tegen Cercle Brugge deed deugd voor RSC Anderlecht, dat nu ook mee is met het peloton. Vooral spits Zirkzee maakte met twee goals de nodige indruk.

"Hij heeft gestalte en kracht, dat heeft hij alvast voor op Nmecha. Anderlecht had vorig seizoen geen luchtmacht, die is er nu bij gekomen. Zirkzee heeft een grote indruk op mij gemaakt", klinkt het bij monde van Vandenbempt tegen Sporza.

Raman maakt ook indruk

"Hij heeft het potentieel om veel en veel hoger te mikken dan Anderlecht. Als hij deze lijn kan doortrekken, wordt dat een sensationele spits in de Belgische competitie en zal hij op het einde van het seizoen beter en misschien belangrijker zijn geweest dan Nmecha."

Bovendien lijkt het bij Anderlecht dit seizoen minder van een spits te gaan komen: "Raman heeft ook een heel goede indruk gemaakt, dus Zirkzee zal veel meer steun krijgen. Nmecha moest het vaak alleen doen."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties