Van den Brom over situatie Bongonda: "Theo zal dat ook wel zien"

Van den Brom over situatie Bongonda: "Theo zal dat ook wel zien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

't Is wat vreemd. Théo Bongonda heeft al veel lof gekregen sinds hij bij Genk zit, maar nu loopt het wat minder. Tegen West Ham mocht hij zelfs niet invallen.

Nochtans had Van den Brom veel aanvallend geweld op de bank zitten, maar enkel Ugbo en Oyen kwamen erop. “Als coach ben ik gelukkig met al die opties. Moest ik die vroeger brengen? Volgens mij niet. Kijk, als je ziet dat bepaalde spelers het fysiek niet meer kunnen opbrengen, moet je ingrijpen", legt hij uit in HBvL.

"Maar dat zag ik niet en ook de jongens zelf gaven niet aan dat ze gewisseld wilden worden. Ja, we werden teruggedrongen na rust. Maar Paintsil was strijdvaardig tot de laatste seconde en Ito heeft weinig nodig. Dat zag je bij de late gelijkmaker."

Maar Paintsil was een speler die eigenlijk mocht vertrekken en daarvoor zit Bongonda nu op de bank? "Of Bongonda het niet moeilijk heeft met die situatie? Jawel. Maar de beste speler van het moment speelt. Theo zal ook wel zien dat Paintsil het goed doet. Trouwens, de jongens gunnen elkaar alles. Wie weet, heb ik Theo zondag wel weer nodig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties