Verzamelwoede Bernd Hollerbach gaat onverminderd verder: STVV-coach wellicht tijdje op strafbank

Dennis Rosiers
| 0 reacties
Verzamelwoede Bernd Hollerbach gaat onverminderd verder: STVV-coach wellicht tijdje op strafbank

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Bernd Hollerbach de pedalen al eens durft te verliezen, was al langer bekend. Dat etaleerde de Duitse coach van STVV zaterdagavond nogmaals, nadat de gelijkmaker van Cacace in minuut 97 werd afgekeurd voor buitenspel van Suzuki.

Ref Kevin Van Damme en VAR Alexandre Boucaut hadden zes minuten nodig om de fase te beoordelen. Het doelpunt van de Truienaars werd afgekeurd, waardoor STVV voor de derde competitiewedstrijd op rij met lege handen achterbleef.

Bernd Hollerbach ging compleet door het lint na de beslissing van Kevin Van Damme. Hij gooide verwensingen naar het hoofd van de ref én trakteerde hem op een niets aan de verbeelding overlatend gebaar. Van Damme kon niet anders dan de 52-jarige Duitser een rode kaart onder de neus te duwen.

Daarmee is Hollerbach niet aan zijn proefstuk toe. Begin oktober al liep Hollerbach tegen vijf gele kaarten aan, waardoor hij een wedstrijd moest brommen. Sindsdien hield Hollerbach zich gedeisd, tot de emoties gisterenavond andermaal de bovenhand haalden. 

Het Bondsparket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond zal, zeker gezien zijn verleden, zwaar tillen aan het gedrag van Hollerbach. De Duitser zal wellicht enkele wedstrijden vanuit de tribune moeten volgen. STVV staat voor twee zware verplaatsingen: dinsdag gaan de Kanaries op bezoek bij Anderlecht, zaterdag staat de trip naar de Ghelamco Arena op de agenda.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties