Standard zet puntjes op de i: " Hopen dat dergelijke misverstanden niet meer zullen plaatsvinden in de toekomst"

Standard zet puntjes op de i: " Hopen dat dergelijke misverstanden niet meer zullen plaatsvinden in de toekomst"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard wil na de commotie van afgelopen zondag toch één punt duidelijk maken: er was geen sprake van racisme van de kant van Selim Amallah. De geruchten die daarover de ronde deden, kwamen zwaar aan bij de club, schrijven ze in statement.

"Dinsdagnamiddag verklaarde Antwerpverdediger Abdoulaye Seck voor het Disciplinair Comité dat er geen sprake was van racistische uitspraken aan zijn adres vanwege onze middenvelder Selim Amallah tijdens de wedstrijd zondag. Dit bleek nadien ook uit de beslissing die door de disciplinaire instantie werd genomen in de vooravond."

"We betreuren dat een dergelijk gerucht circuleerde op sociale media en sommige mediakanalen en dat de reputatie van de Marokkaanse international en de club geschaad werd. Onze club strijdt zelf al lang tegen deze problematiek, die lijnrecht ingaat tegen de waarden van Standard de Liège en de supporters."

"We zijn opgelucht dat deze verdenking van racisme van tafel geveegd kan worden en hopen dat dergelijke misverstanden niet meer zullen plaatsvinden in de toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties