Charleroi komt met communiqué na wangedrag van afgelopen weekend

Charleroi komt met communiqué na wangedrag van afgelopen weekend
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi heeft maandag een communiqué de wereld ingestuurd als reactie op het wangedrag van supporters afgelopen zaterdag in de match tegen KV Mechelen.

"Sporting Charleroi heeft de tijd genomen om na te denken over de ongehoorde gebeurtenissen van zaterdag, die een club beroofden van een mogelijk cruciale overwinning in de Europese play-offs race", klinkt het.

De club begrijpt de ontevredenheid bij de supporters na de slechte resultaten en de uitschakeling in de Beker van België, maar dat geeft geen vrijgeleide om dat op deze manier te uiten. "Ondertussen zullen aan bepaalde groepen supporters collectieve sancties worden opgelegd, terwijl, afhankelijk van de lopende identificaties, ook bepaalde individuele maatregelen zullen worden afgekondigd, zoals een stadionverbod."

De match moest in de 67ste minuut gestaakt worden toen fans voor een derde keer het veld bestookten met vuurwerk. En dat terwijl hun ploeg op voorsprong stond. "De Mambourg moet weer de ketel worden waar tegenstanders bang zijn, niet de tegenstanders of de fans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties