Wouter Vandenhaute heeft evaluatie van Robin Veldman gemaakt: dit is het plan

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 7 reacties
Wouter Vandenhaute heeft evaluatie van Robin Veldman gemaakt: dit is het plan
Foto: © photonews

Robin Veldman nam bij RSC Anderlecht de touwtjes van het eerste elftal in handen toen Felice Mazzu de laan werd uitgestuurd.

Nu de WK-break zijn intrede doet staat Anderlecht voor drukke dagen. Op de persconferentie met de voorstelling van Jesper Fredberg gaf voorzitter Wouter Vandenhaute ook de nodige uitleg over de positie van Robin Veldman.

De evaluatie van zijn werk werd zoals afgesproken maandag gehouden, na de laatste match tegen Racing Genk. “Robin wil blijven als assistent-coach bij het A-elftal en hij heeft de ambitie om T1 van Anderlecht te worden”, zei de voorzitter.

“Maar daar is hij nog niet klaar voor. Hij kiest om de komende jaren als assistent te blijven functioneren, om dicht bij Futures en Academy te blijven staan en om op termijn hoofdcoach van Anderlecht te worden.”

Ook de club deelt die ambitie, maar het zal niet voor de eerste jaren zijn, zo gaf Vandenhaute nog mee. Hij liet ook weten dat Veldman op dit moment de winterstage van paarswit al aan het voorbereiden is, in afwachting van de aanstelling van een nieuwe trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties