Lennart Mertens reageert na overstap van Club NXT naar SK Deinze: "Ik ben nog blijer om terug thuis te zijn"

Lennart Mertens reageert na overstap van Club NXT naar SK Deinze: "Ik ben nog blijer om terug thuis te zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen zomer maakte de 30-jarige aanvaller de verrassende overstap van SK Deinze naar Club NXT. Nu keerde hij terug naar het vertrouwde nest en reageerde hij voor het eerst.

Club NXT verraste afgelopen zomer door Lennart Mertens weg te halen bij reeksgenoot SK Deinze. De 30-jarige aanvaller kon geen slechte statistieken voorleggen dit seizoen bij de Bruggelingen met 5 doelpunten in 17 wedstrijden, maar keerde deze mercato dan toch terug naar het vertrouwde nest. 

Hij sprak nu voor het eerst met de pers. "Ik ben heel tevreden om terug te zijn. Ik voel mij goed en heb zin om weer aan de slag te gaan voor de ploeg van mijn hart", liet Mertens optekenen bij de media van SK Deinze zelf. "Door de komst van de nieuwe coach heb ik het gevoel dat er een nieuwe positieve wind door Deinze waait. Het is iemand met veel kennis van de competitie en hij heeft een duidelijk plan. Ik ben blij met de nieuwe ervaringen die ik heb opgedaan bij Club NXT, maar ben nog blijer om terug thuis te zijn", sluit Mertens af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties