OFFICIEEL: Belgische voetbalbond neemt besluit over Peter Bossaert

OFFICIEEL: Belgische voetbalbond neemt besluit over Peter Bossaert
Foto: © photonews

Zware oorlog in de bondsgebouwen van de Belgische voetbalbond. CEO Peter Bossaert en voorzitter Paul Van den Bulck konden er niet langer door één deur. Een beslissing is genomen.

Paul Van den Bulck kwam in 2022 aan het roer van de KBVB op voorspraak van CEO Peter Bossaert en werd zo de nieuwe voorzitter van de Belgische voetbalbond.

Een jaar later zijn de messen tussen beiden meer dan geslepen.  De voorzitter, Paul Van den Bulck, drong aan op het ontslag van zijn CEO, Peter Bossaert onder meer omwille van een bonus van 100.000 euro (lees het HIER nog eens na!)

© photonews

En de voetbalbond heeft inmiddels beslist. De Raad van Bestuur kwam in spoedzitting bijeen op woensdagavond en dat leidt nu tot het ontslag van Bossaert.

"De Raad van Bestuur van de KBVB heeft beslist om het contract van zijn CEO Peter Bossaert met onmiddellijke ingang te beëindigen."

Geen commentaar

"De Raad van Bestuur maakt vanaf vandaag ook werk van de opvolging van zijn CEO en zal er intussen over waken dat de dagelijkse werking verzekerd blijft."

"De KBVB onthoudt zich tot nader bericht van verdere commentaar", klinkt het in een persbericht op de webstek van de voetbalbond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties