KV Kortrijk zoekt overnemer, nieuwe spelers, scouts, voorzitter, CEO en coach - voor die laatste job is er een opvallende kandidaat

KV Kortrijk zoekt overnemer, nieuwe spelers, scouts, voorzitter, CEO en coach - voor die laatste job is er een opvallende kandidaat
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk wordt deze zomer een bouwwerf. Niet letterlijk echter, maar zeker en vast figuurlijk.

Een nieuw stadion zal er ondanks diverse plannen nog niet meteen komen, maar ondertussen staat er wel veel werk op stapel.

Een aantal belangrijke spelers (Selemani en Kadri om te beginnen) zullen meer dan waarschijnlijk andere oorden opzoeken.

Vanderhaeghe Yves
© photonews

Algemeen manager Matthias Leterme en voorzitter Ronny Verhelst stapten vrijdag op na een conflict met de eigenaar Vincent Tan. 

Er wordt een overnemer gezocht, al staat Tan daar niet voor te springen. Ook een paar scouts zouden bedankt zijn voor bewezen diensten. En ondertussen moet ook een nieuwe coach gezocht worden, want Bernd Storck gaat niet door bij De Kerels.

Derde ambtstermijn?

Een van de voornaamste kandidaten als nieuwe T1 is ... Yves Vanderhaeghe. Die werd onlangs al gespot in het Guldensporenstadion en kent het reilen en zeilen van de club.

Sinds zijn ontslag bij KV Oostende zit hij zonder ploeg, tussen 2008 en 2015 (eerst zes jaar als assistent) en tussen 2018 en 2021 was hij al coach bij Kortrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties