Nu helemaal hommeles? Thibaut Courtois reageert als door wesp gestoken op uitspraken Tedesco

Nu helemaal hommeles? Thibaut Courtois reageert als door wesp gestoken op uitspraken Tedesco

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er was heel wat te doen over Thibaut Courtois dezer dagen. Hij vertrok bij de Rode Duivels omdat hij geen kapitein mocht zijn tegen Oostenrijk. Of toch niet?

Op een persconferentie had Domenico Tedesco aangegeven dat hij ook in shock was over het plotse vertrek van Courtois. En hij sprak rechtuit.

Zo was er een optie om een blessure te veinzen, maar daar wilde Tedesco niet op ingaan: "Ik wil eerlijk zijn tegen de spelers, de staf en de supporters. Ik zou graag zeggen dat hij geblesseerd is, zoals zijn vader voorstelde. Maar dat is niet waar en ik wil niet liegen."

courtois eden hazard

Op de sociale media heeft Thibaut Courtois nu ook zelf gereageerd. Als door een wesp gestoken: "Dit strookt niet met de realiteit", klinkt het.

"Ik was verrast van de persconferentie van de bondscoach. Hij heeft een partiële en subjectieve versie gegeven van een private conversatie. Het is de eerste keer dat een bondscoach iets publiek maakt dat wordt besproken. Ik ben diep teleurgesteld."

"Ik heb geen enkele discussie gehad met een ploegmaat hierover. En ik heb een medische check-up gehad voor mijn rechterknie, wat meespeelde in het vertrek bij de nationale ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK Kwalificatie

Nieuwste reacties