Koning te rijk: 'Club Brugge mikt op ervaren spits met meer dan 200 matchen in Premier League op de teller'

Koning te rijk: 'Club Brugge mikt op ervaren spits met meer dan 200 matchen in Premier League op de teller'
Foto: © photonews

Philip Zinckernagel lijkt het niet te gaan worden. En dus zijn ze bij Club Brugge nog steeds de markt aan het afschuimen voor eventuele versterking voorin.

Het is nog niet eens gezegd dat Club Brugge nog wel veel versterkingen zal gaan halen, maar de markt wordt wel nog steeds in de gaten gehouden.

Volgens Turkse bronnen zouden ze daarbij zijn uitgekomen bij Joshua King, een 31-jarige aanvaller van Fenerbahçe. Hij zou de nieuwe spits van blauw-zwart kunnen gaan worden.

King Joshua
© photonews

De ervaren King heeft volgens Transfermarkt nog steeds een transferwaarde van vijf miljoen euro en zal dus niet makkelijk te halen zijn. De Noor heeft wel een aflopend contract in juni 2024.

Tot op heden verlengde hij nog niet bij de Turkse topclub en dus moeten ze misschien wel een deal sluiten als ze nog wat op hem willen cashen. Dat kan dan deze zomer gebeuren.

Veel ervaring

Afgelopen seizoen was King bij Fenerbahçe goed voor zeven doelpunten en een assist over alle competities heen. 

De spits speelde meer dan 200 wedstrijden in de Premier League en kwam uit voor onder meer Watford, Everton en Bournemouth. Hij speelde ook lange tijd bij de jeugd van Manchester United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties