Axel Witsel is helemaal klaar om er in te springen

Axel Witsel is helemaal klaar om er in te springen
Foto: © photonews

Atlético Madrid met Axel Witsel is begonnen aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De voormalige Rode Duivel lijkt er helemaal klaar voor.

34 jaar is Axel Witsel ondertussen, maar dat merk je er niet aan bij Atlético Madrid. Hij werkt hard om er weer helemaal te staan bij de club uit de Spaanse hoofdstad. Hij heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij de Madrilenen en is zich van plan om te tonen. 

Dankzij zijn afscheid bij de Rode Duivels kan hij zich helemaal focussen op zijn club. Vorige zomer maakte hij de overstap van Borussia Dortmund naar Atlético Madrid en teleurstellen deed hij niet. Hij kwam 43 keer in actie waarin hij één assist kon optekenen. Dit vooral als defensieve middenvelder en af en toe als centrale verdediger. 

Met nog een contract van één jaar zal het afwachten zijn wat hij en Atlético Madrid willen. Het voordeel dat hij heeft is zijn polyvalentie en ook dat de Madrilenen geen transfersom voor hem moesten ophoesten. Een terugkeer naar Standard is nooit uitgesloten, maar dan zal hij wel wat water bij de wijn moeten doen kwestie van looneisen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties