De factor Hoefkens? 'Het is Standard menens: naast Rits gegrepen, andere Bruggeling nadrukkelijk in het vizier'

De factor Hoefkens? 'Het is Standard menens: naast Rits gegrepen, andere Bruggeling nadrukkelijk in het vizier'
Foto: © photonews

De teleurstellende seizoenstart van Standard heeft erop ingehakt. En dus moet er nog versterking komen, zoveel is duidelijk.

Standard wilde dit seizoen hoger mikken dan vorig jaar en opnieuw meespelen om de Europese plaatsen. Daarvoor wil het de top-6 halen én een puntenaantal bereiken waardoor ze in die play-off 1 competitief zijn voor de top-4.

Een start met 0 op 6 is dan ook absoluut niet waar Carl Hoefkens en co op rekenden. En dus wordt de markt volop afgespeurd op zoek naar versterking.

Sowah Kamal

Daarbij zijn ze net als RSC Anderlecht uitgekomen op het middenveld van Club Brugge. Mats Rits werd er ook genoemd, maar hij kiest voor paars-wit. En dus schakelden Hoefkens en co richting Kamal Sowah.

Menens

Er waren al even geruchten over een mogelijke overgang van de 23-jarige middenvelder. Volgens Het Laatste Nieuws zijn die concreet.

Het zou gaan om een huurdeal, al liggen de looneisen van de Ghanees met een verleden bij OH Leuven vrij hoog. Blauw-zwart kocht hem zelf voor negen miljoen euro en wil hem ook niet zomaar laten gaan, dus een definitieve transfer is voorlopig niet aan de orde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties