Reactie Matchwinnaar Jarne Steuckers (21) over verrassende leider STVV: "Daarom zie ik het alleen maar beter worden"

Matchwinnaar Jarne Steuckers (21) over verrassende leider STVV: "Daarom zie ik het alleen maar beter worden"
Foto: © photonews

Volg STVV nu via WhatsApp!

De jonkies van STVV hebben vorige zondag voor de drie punten gezorgd op het veld van KV Kortrijk. Mathias Delorge zorgde voor de assist, Jarne Steuckers voor de goal.

STVV lijkt dit seizoen een wat andere ploeg. Nieuwe coach Thorsten Fink kiest voor heel wat Belgen in de basis, maar liefst zes tegen Kortrijk. Met Steuckers, Delorge, Smets en Van Helden ook nog eens vier jonge Belgen van 21 jaar of jonger. 

Steuckers speelde vorig jaar op uitleenbasis bij het Nederlandse MVV en scoorde 9 keer en gaf ook 11 assists in 39 wedstrijden. Nu heeft hij dus zijn eerste doelpunt te pakken bij STVV, zijn eerste als prof bij STVV. 

"Ik heb er al een goede dertien jaar opzitten bij Sint-Truiden. Om dan die eerste goal te maken, dat is toch speciaal. Al zeker als het de drie punten oplevert in een moeilijke wedstrijd", blikte Steuckers nadien terug. 

STVV wordt nog beter

Het loopt momenteel goed bij STVV en Steuckers ziet dat nog verbeteren. "We hebben veel mensen met voetballende kwaliteiten en als de automatismen nog groeien, daarom zie ik het alleen maar beter worden. Iedereen knokt voor mekaar", zei Steuckers nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties