Hoopvolle Riemer krijgt ferme tegenslag te verwerken over smaakmaker

Hoopvolle Riemer krijgt ferme tegenslag te verwerken over smaakmaker
Foto: © photonews

Zo'n drie weken geleden ging hij onder het mes. En zijn coach Brian Riemer toonde zich op een bepaald moment hoopvol. Maar zover gaat het uiteindelijk toch niet gaan komen, zoveel is duidelijk.

Thomas Delaney ging na een sleutelbeenbreuk onder het mes aan de schouder. Daarvan toonde hij vorige week nog weinig appetijtelijke beelden via de sociale media.

De Deense middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Sevilla en kwam al vier keer in actie voor zijn nieuwe team. De komende weken zal dat echter niet het geval zijn.

In november pas terug

Delaney viel uit tegen Club Brugge en is nog even buiten strijd, weet La Dernière Heure. Brian Riemer liet voor de interlandbreak nochtans verstaan dat Delaney mogelijk terug zou komen na de interlandbreak.

Daar is echter nog geen sprake van. Normaal gezien werd hij pas halfweg november opnieuw verwacht bij paars-wit. Aan die deadline lijkt tot op heden niet te moeten worden getwijfeld. En dus zal Anderlecht het in de Clasico tegen Standard dus zeker nog zonder een smaakmaker moeten doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties