'Club Brugge in de clinch met PSV en Bayern voor absoluut toptalent van nu al (meer dan) 5 miljoen euro'

'Club Brugge in de clinch met PSV en Bayern voor absoluut toptalent van nu al (meer dan) 5 miljoen euro'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge blijft het proberen om een absoluut toptalent naar Jan Breydel te halen. Om Jonah Kusi-Asare naar West-Vlaanderen te lokken gaan ze ver gaan. En ondertussen ook meteen onder meer Bayern München proberen aftroeven.

Club Brugge zit al een tijdje achter Jonah Kusi-Asare aan, een 16-jarige Zweedse aanvaller die momenteel het mooie weer maakt bij AIK Solna. Afgelopen zomer lukte het niet voor Vincent Mannaert & co om hem naar België te lepelen.

Deze winter zijn ze echter al een maandje bezig met nieuwe pogingen te ondernemen, al zijn er kapers op de kust. PSV Eindhoven roerde zich al, nu wil ook Bayern München een poging ondernemen en hem naar Duitsland loodsen.

Volgens Zweedse media willen ze tot 50 miljoen kronen op tafel leggen, omgerekend zo'n vijf miljoen euro. Bij AIK Solna hebben ze overigens wel oren naar een mogelijke transfer voor de jonge, boomlange spits (1.96 meter), ook al verlengden ze onlangs nog zijn contract tot 2026.

Veel speelminuten verzamelde hij nog niet bij de A-ploeg van AIK, maar iedereen is er ondertussen wel van overtuigd dat hij over enorme adelbrieven beschikt. Hij heeft momenteel een marktwaarde van 'amper' 300.000 euro volgens Transfermarkt, maar lijkt de komende jaren voor veelvouden te zullen worden verkocht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties