Mavinga: "Ik krijg Carcela niet uit mijn hoofd"

Fabian Morren
| 36 reacties
Mavinga: "Ik krijg Carcela niet uit mijn hoofd"
Foto: © SC

Chris Mavinga is van plan om Mehdi Carcela een bezoek te brengen. De Franse verdediger van Racing Genk heeft nog steeds gemengde gevoelens bij de behaalde titel.

Tijdens de wedstrijd tegen Standard blesseerde Mavinga zijn tegenstander erg zwaar. "Ik krijg Carcela niet uit mijn hoofd. Toen ik hem zag liggen, vreesde ik even voor het ergste. Het gebeurde allemaal zo snel", vertelt hij.

"Ik had meteen zoiets van: 'Ik moet ermee stoppen, ik ga niet meer de nodige concentratie kunnen opbrengen in deze belangrijke wedstrijd.' Maar de spelers en de trainers hielpen me erdoor", zo vertelt Mavinga in HLN.

"Witsel suste me ook door te zeggen dat er geen kwaad opzet mee gemoeid was. Ik vertrek op het einde van de week naar Parijs, maar ik wil Carcela daarvoor nog gaan bezoeken."

"Waarschijnlijk gaat meneer Degraen ook mee. Anderzijds pak ik hier mijn eerste titel. Dat is onbeschrijflijk voor een jonge knaap als ik. De manier waarop wij hier ontvangen worden, is formidabel. Dat laat je niet onberoerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties