🎥 'Waarzegger' voorspelt de Champions' Play-off aan Debast, Denkey, Puertas, Butez & co

🎥 'Waarzegger' voorspelt de Champions' Play-off aan Debast, Denkey, Puertas, Butez & co

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Champions' Play-off lijken dit seizoen bijzonder onvoorspelbaar te gaan worden. Union SG ligt in polepositie, met RSC Anderlecht als dichtste achtervolger. Diverse toppers gingen maar eens bij de waarzegger.

Topspelers uit de ploegen die mee zullen doen aan de Champions' Play-off werden naar een waarzegger gebracht. Dat is alvast de insteek van een leuk filmpje, dat gemaakt werd door Eleven Sports in samenwerking met rechtenhouder DAZN.

Cameron Puertas wordt grootse dingen voorspeld, terwijl Zeno Debast naast Jan Vertonghen ook in de play-offs zal knallen. "Ik speel altijd graag aan de zijde van Jan Vertonghen", was die tevreden met de voorspellingen van de 'waarzegger'.

Onvoorspelbare situatie in de Champions' Play-off

Jean Butez wordt dan weer de doelman van het jaar volgens de waarzegger, terwijl ook Kevin Denkey (topschutter), De Cuyper van Club Brugge en Bilal El Khannouss de revue passeerden. En dan is er nog dé hamvraag natuurlijk.

Wie wordt dit seizoen kampioen? Daarop had de waarzegger geen antwoord. Niet alles is voorspelbaar, is dan ook het mantra.

Rest de vraag: wie wordt volgens jullie kampioen? Laat het ons weten in onze poll, want ook in 2024 telt jouw mening.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties