Seizoen 2019 - 2020


   Einde 


Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
89
Noubissi mikt in de korte hoek op Henkinet.
86
Beerschot op weg naar spraakmakende zege
Met deze cijfers zullen toch weinigen vooraf rekening hebben gehouden. Beerschot gaat binnen enkele minuten een belangrijke driepunter boeken. De 0-4 hangt meer in de lucht dan de 1-3.
83
Jorn Vancamp
Euloge Placca Fessou


80
Een schot van Henry gaat over.
79
 Gele kaart voor Raphael Holzhauser

78
Vancamp schiet vanuit de tweede lijn laag in de armen van Henkinet.
77
Alexander Maes
Brian De Keersmaecker


74
Holzhauser zwiert nog eens een verraderlijke voorzet in de rug van de thuisverdediging. Deze keer wordt er wel tijdig ingegrepen.
70
Ngawa kopt een hoekschop over.
68
Maakt OHL er nog een wedstrijd van?
Is dit dan de decompressie waar Euvrard voor waarschuwde? Door die drie doelpunten in korte tijdsspanne is plots wel de spanning uit de wedstrijd gehaald. Is het laatste kwart van de match overbodig of maakt OHL er nog wat van?
64
Na de overtreding van Seigers volgt er een vrije trap voor OHL. Geen probleem voor Vanhamel, die zijn lichaam goed achter de bal houdt.
63
 Gele kaart voor Rubin Seigers

60

Doelpunt van Jorn Vancamp (Onbekend Onbekend)
Het feest kan niet op bij Beerschot: Vancamp schuift van in de zestien de 0-3 binnen na een Leuvense misser achterin.
59
Jordy Gillekens
Jérémy Perbet


59
Xavier Mercier
Yanis Mbombo Lokwa


58
De sterke start van Beerschot in de tweede helft heeft de Leuvenaars toch verrast. Wat kan de eerste periodekampioen nog?
54

Doelpunt van Marius Noubissi (Raphael Holzhauser)
Noubissi scoort met het hoofd op hoekschop. Eindelijk een doelpunt voor de spits en Beerschot op 0-2!
52
Een afstandsschot van Holzhauser gaat over.
51
Henkinet moet zijn vuisten zetten tegen alweer een verraderlijke voorzet van Maes. Een harde, strakke bal was het dit keer.
48

Doelpunt van Raphael Holzhauser (Alexander Maes)
Maes levert nu wel een goede voorzet af. Holzhauser kopt aan de tweede paal de 0-1 binnen. Perfecte start van de tweede helft voor Beerschot.
46
Tweede helft afgetrapt
Beerschot heeft de tweede helft afgetrapt.
21:18
Logische brilscore na matige eerste helft
Het staat 0-0 bij de rust en dat is niet meer dan logisch na een eerste helft zonder een bal tussen de palen. Beerschot was beter aan de bal in het eerste halfuur, maar zorgde ook niet voor doelgevaar. Nadien kwamen Holzhauser en Henry wel in de buurt van de openingstreffer.


Rust
OH Leuven - Beerschot: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
43
De laatste minuten van de eerste helft zijn ingezet. Losada heeft doelman Vanhamel even bij zich geroepen bij een stilstaande fase in het voordeel van Beerschot aan de andere kant van het veld. De Argentijn wil dat zijn spelers weer hoger opschuiven.
40
In het derde kwartier is er toch iets meer leven in deze partij gekomen. Wel een jammere zaak langs Leuvense kant is dat Kotysch reeds vervangen moest worden. De verdediger krijgt opnieuw met blessureleed te maken.
37
 Gele kaart voor Denis Prychynenko

36
Henry dicht bij 1-0
Vanhamel geraakt net niet bij een goed getrapte hoekschop van Mercier. Henry kopt na een luchtduel met de doelman aan de tweede paal van dichtbij naast.
35
OHL claimt handspel na een afgeweken schot van Ngawa, maar er wordt verder gevoetbald.
34
Sascha Kotysch
Jordy Gillekens


33
Holzhauser... naast!
Boterberg fluit terecht voor een fout op Holzhauser, net buiten de rechthoek. De Oostenrijker gaat uiteraard zelf achter de bal staan en vlamt... naast!
30
Wachten op een kans...
Het eerste halfuur is gepasseerd zonder een kans of een bal tussen de palen. Ploegen met dit potentieel moeten de toeschouwers toch iets meer kunnen bieden.
26
Het veldspel van Beerschot is best behoorlijk, maar het ontbreekt nog aan een goede laatste pass.
25
Na een Leuvense vrijschop ontstaat er even geharrewar voor doel. Na veel vijven en zessen krijgt Beerschot de bal toch weg.
21
Beerschot begint de hoekschoppen op te stapelen.
18
De wedstrijd moet nog echt los komen. Het is wachten op een eerste kans.
15
Mboko plaatst de bal over.
13
Knap hakje van Henry. Zo komt de bal door tot bij Sowah. Niemand is mee, Sowah gaat dus zelf zijn kans. Het schot van de Ghanees rolt tergend traag... over de zijlijn.
12
Betere start voor Beerschot
De bal gaat beter rond bij Beerschot, zonder dat daar al gevaar is van gekomen. OHL moet vooralsnog loeren op een tegenstoot.
8
De thuisploeg lijkt zich niet verplicht te voelen om van in het begin van de partij veel initiatief te nemen.
5
Beerschot tracht de bal goed van voet tot voet te laten gaan. Kwestie om wat vertrouwen op te doen, want buitenshuis kregen de Mannekes al vaak het deksel op de neus.
2
Spuitbus van de ref ontploft
De spuitbus van scheidsrechter Boterberg ontploft na amper een minuut voetballen. Als het de lichten niet zijn, is er wel altijd iets anders te beleven aan Den Dreef.
1
Tweede periode begonnen in 1B
OHL en Beerschot hebben de eerste match uit de tweede periode op gang gebracht.
1
OH Leuven-Beerschot: 0-0

Vooraf
Tijdens de interlandbreak ook voetbal in 1B. OHL heeft net de eerste periodetitel op zak en wil ook goed starten aan periode twee. Voor Beerschot is die tweede periode nog belangrijker na een tegenvallend eerste seizoensdeel. Bij beide teams ontbreken heel wat spelers wegens de interlands.