Hernan Losada erg vastberaden: "Tot aan de winterbreak elk weekend een finale"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Leuven
| 8 reacties

Losada wil Beerschot elke wedstrijd een even hoog niveau zien halen

Hernan Losada erg vastberaden: "Tot aan de winterbreak elk weekend een finale"
Foto: © photonews

Is Hernan Losada de man die Beerschot weer helemaal op de rails kan krijgen? De ruime zege op het veld van OHL vrijdagavond is alleszins veelbelovend. Losada wil nu ook de regelmaat erin krijgen, zodat zijn ploeg elke match dit niveau kan halen.

Elke wedstrijd opnieuw een team op het scherpst van de snee, dat is wat Losada wil zien. "Leuven zal in maart de finale spelen. Voor ons was dit de finale. In de vijf matchen tot aan de winterbreak is het elk weekend een finale voor ons. Dat is de enige manier om punten te pakken."

Bal aan Leuven gegeven

Ook in tactisch opzicht had de Argentijn zijn zaakjes op orde. "We hebben de bal aan Leuven gegeven en stonden goed compact in blok. We wisten dat OHL gevaarlijk is in de omschakelingsmomenten en op stilstaande fases. Op training hebben we dan ook extra aandacht besteed aan die twee punten."

Voor elke meter gevochten

Beerschot beschikte vrijdagavond over een hele rist unsung heroes. Spelers die anders niet in de schijnwerpers staan, maar nu zeker wel hun steentje wisten bij te dragen. "Ik ben trots, zeker als je ziet hoeveel afwezigen er waren en hoe jongens als Grisez, Mboko en Jorn Vancamp het dan doen. Iedereen heeft voor elke meter gevochten."

Losada is er zelf op gebrand om op de ingeslagen weg verder te gaan, al blijft hij tegelijkertijd ook nuchter. "Ik wil ook niet te enthousiast worden. Dit is maar één wedstrijd. Op deze manier moeten we blijven werken, zodat we elk weekend dit niveau bereiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties