Reactie Euvrard tilt het zwaarst aan de tegendoelpunten: "Fundamentele fouten"

Euvrard tilt het zwaarst aan de tegendoelpunten: "Fundamentele fouten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Weinig kans om een tevreden trainer aan te treffen van een ploeg die thuis 0-3 de boot in gaat. Bij de kwaliteit van het spel wilde Vincent Euvrard niet al te lang stilstaan. De manier waarop zijn ploeg de drie tegentreffers slikte, stoorde hem wel.

Beerschot schoot het best uit de startblokken, weliswaar zonder op dat moment veel gevaar te creëren. Euvrard vond dan ook dat er bij de pauze nog geen vuiltje aan de lucht was. "Het was in de eerste helft een vrij gesloten wedstrijd. Beide ploegen waren goed op elkaar ingesteld. Wij hadden vrij veel de bal, maar er waren iets te weinig loopacties in de rug van hun verdediging. Voor de rust was er één grote kans en die was voor ons."

Het vervolg van de wedstrijd was veel minder gelijkopgaand. "We kwamen slecht uit de kleedkamers. Twee keer maken we fundamentele fouten bij het verdedigen. Bij de eerste treffer zijn we met voldoende mensen achterin, maar laten we in de tweede zone toch een man weglopen in de rug. We verdedigen dan slecht één op één tegen Noubissi op hoekschop."

We moeten ons niveau weer opkrikken 

De 0-3 was dan helemaal pijnlijk. "Bij het derde doelpunt komt de bal met een gelukje tegen de knie van Holzhauser en trappen wij tweemaal naast de bal." OHL zal geen vrijgeleide krijgen richting promotie. "Het is duidelijk dat wij ook elke week heel erg scherp moeten zijn en iedereen op topniveau nodig hebben. We moeten ons niveau weer opkrikken, zowel individueel als collectief."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties